خورده ریزای یه ذهن اشباع

خرده ریزا دست و پا گیره، باید ریختشون بیرون تا دور و برت خلوت بشه

خورده ریزای یه ذهن اشباع

خرده ریزا دست و پا گیره، باید ریختشون بیرون تا دور و برت خلوت بشه

174

باید موکدا و به ضرس قاطع عرض کنم که یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر آبغوره بوده که در صورت عدم کشف و فراوریش، هیچ سالادی به طعمی که شایستگی خوردن داشته باشه نمیرسید. سوپ و این چیزا هم که جای خود داره :دی 

 

+ بی همگان بسر شود، بی تو بسر نمیشود ... بعله :پی

نظرات 2 + ارسال نظر
آناهیتا جمعه 26 اردیبهشت 1393 ساعت 22:47 http://chiara.blogsky.com

واای نه من متنفففرم ازش :-/
عااشق آبلیمو م به جاااش :->

اصن هر گُلی بویی داره ...

sevda جمعه 26 اردیبهشت 1393 ساعت 20:50

:|
واسه سالاد شیرازی ( البته که شاگردی میکنیم) یه کمم آبلیمو بریز فوق العاده میشه :)

البته توصیخ در باب چگونگی صرف سالاد سیرازی به یه شیرازی، همچون زیره سوغات به کرمون بردنه

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.