باید موکدا و به ضرس قاطع عرض کنم که یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر آبغوره بوده که در صورت عدم کشف و فراوریش، هیچ سالادی به طعمی که شایستگی خوردن داشته باشه نمیرسید. سوپ و این چیزا هم که جای خود داره :دی
+ بی همگان بسر شود، بی تو بسر نمیشود ... بعله :پی
واای نه من متنفففرم ازش :-/عااشق آبلیمو م به جاااش :->
اصن هر گُلی بویی داره ...
:|واسه سالاد شیرازی ( البته که شاگردی میکنیم) یه کمم آبلیمو بریز فوق العاده میشه :)
البته توصیخ در باب چگونگی صرف سالاد سیرازی به یه شیرازی، همچون زیره سوغات به کرمون بردنه
واای نه من متنفففرم ازش :-/
عااشق آبلیمو م به جاااش :->
اصن هر گُلی بویی داره ...
:|
واسه سالاد شیرازی ( البته که شاگردی میکنیم) یه کمم آبلیمو بریز فوق العاده میشه :)
البته توصیخ در باب چگونگی صرف سالاد سیرازی به یه شیرازی، همچون زیره سوغات به کرمون بردنه